Blog

Gott nytt år!

Godmorgon till er alla , jag hoppas julen och nyår varit bra för dig?

Jag är åter inatt kl 03.00 – 05.30 och jobbar sen varje natt samma tid tom 3 januari.

Passa på att fundera på hur jag kan hjälpa dig detta år och vilka frågor och råd du kan tänkas behöva.

Jag tänkte dock börja det nya året med änglarnas viskningar.

Helgens änglar är :

Yeiayel som är familjens ängel , han har glittrande snälla ögon och ett klockrent strålande leende. Hans viskning är att uppmuntra att hålla familjen nära och stötta varandra och fortsätta ha kontakt. Även om det kanske kan vara svårt att känna sig nära sin familj om man befinner sig i en konflikt eller i nuläget har den relationen på paus.

Ängel nr 2 :

Zuriel som är rättvisans ängel , han har skimrande ljusblå vingar och hans beskydd är att skydda dig mot orättvis behandling och hans lovord är att du skall få din belöning.

Råd ;

Om du befinner dig I ett dåligt läge med din familj och du känner dig orättvist behandlad så be Zuriel om beskydd innan du om du så vill ta kontakt med din familj.

Sen innan du bestämt dig för en kontakt så be ängeln Yeiayel om hans beskydd och guidning till att lösa diverse konflikter.

Ibland när man befinner sig i en konflikt i relation till andra så kan man fastna i en spiral som kan göra dig låst att ta in deras förlåtelse. Eller att du låst dig att inte förlåta.

Tyvärr väljer man inte sin familj och ibland så finns det konflikter som är omöjliga att lösa men om du i ditt hjärta kan förlåta så kommer du må bättre , dåliga energier släpps men detta innebär inte att du skall låta dig bli orättvist behandlad.

Detta år kommer ge dig styrkan och kärleken tillbaka och jag kommer finnas vid din sida…❤

Comments Off on Gott nytt år!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️