Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you,  Naturens läkande krafter!

Gör en naturmålning!

Många konstnärer har under årens lopp inspirerats och tolkat vår natur och dess växlingar beroende på årstid.

Juliette Matter som är en holländsk designer väljer sin färger från naturen i sina designers. Hon brukar ströva omkring i skog och natur för att hitta inspiration. Under dessa oftast dagliga promenader så plockar hon upp kottar , löv ,stenar, nån trädbit ,örter mm för att fånga upp färgerna. Hon använder en mall i sina designs.

Hon gör en egen palett med färgerna och över årstiderna , du kan pröva att göra en egen palett och använd sedan färgerna till en målning.

Tex ;

Ta detta som ett exempel.

Du kanske tycker att detta är lite konstigt att göra men ju mer du fokuserar på mindre och vackra ting, desto fortare finner du lugn och harmoni bortom din inre och yttre stress.

Comments Off on Gör en naturmålning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️