Blog

Godmorgon till hösten!

Som ni kanske förstått så är hösten min favorit tid. Jag älskar doften och jag älskar de vackra färgerna som kommer till liv och jag älskar prasslet i löven på marken när man går.

Min lilla hund älskar det också , det är sann kärlek mellan mig och henne. Hon finns där och har tröstat mig när jag inte mått bra. Hon finns med mig hela tiden , nära inpå och ger mig all sin kärlek.

Idag har det funnits en del ledsamheter och jag har gjort mitt bästa för att guida dessa på rätt väg. Det är inte enkelt eller lätt att komma vidare i livet när det är som mest svårt. När livet känns extra tungt och är fyllt med ångest och ilska och konflikter. Men jag vet att det finns ett ljus bortom allt detta och det kommer att bli lite bättre dag för dag , det kanske tar lite tid men det finns alltid ett ljus i tunneln. Jag vet ,tro mig när jag säger att det kommer bli lättare. Med små verktyg och vänner så kommer du långt.

Anledning till att jag nästan enbart jobbar nätter beror på att jag vet att på nattetid så kan det vara som jobbigast och tankarna och ångest uppstår. Och jag vill finnas där för just dig och även om du enbart bara vill höra en vänlig röst så finns jag där och lyssnar.

Jag ser och hör dig…

Kramar och kärlek önskar jag dig…

Comments Off on Godmorgon till hösten!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️