Blog

Godmorgon , snart kommer jag :

Att lägga ut de första övningarna för dig så att du kan börja din väg mot ditt inre ljus och en förhoppning till själslig utveckling. Övningarna kommer att läggas ut med ca 1-2 st per vecka , beroende på hur lång tid du kan tänkas behöva. Det viktiga är dock att du gör dom i din egna takt , ingen stress , gör det när du kan och känner dig redo. Är det något du vill ha hjälp med eller har frågor så kan du skriva en kommentar så svarar jag på den . Eller så ringer du mig och vi kan då ha en kontakt per telefon och en dialog och jag kan hjälpa dig på ett annat sätt än per skrift.

Övningarna är inte svåra och jag kan lova dig att de kommer vara en hjälp på vägen till ett nytt liv och nya insikter om dig själv. Det svåra är att ta tid för att utföra dom men försök unna dig en stund varje vecka till ca 1 övning.

Var rädd om dig och ha en underbar dag…

Comments Off on Godmorgon , snart kommer jag :

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️