Blog

Godmorgon och glad påsk!

Jag vill börja dagens inlägg med att be om ursäkt när jag blev pingad igår runt 15.00, det handlade inte om att jag ej ville ta emot ett samtal men jag var på min dotters skola för de hade en påsk föreställning. Min dotter går på teater programmet i gymnasiet och det blir en del föreställningar. Men för att kompensera för detta så är jag tillgänglig från nu kl 07.30 ( då jag är inloggad) kommer dock att logga ut runt ca 09.30 och ha ett uppehåll. Sen kommer jag vara tillgänglig och jag kommer kunna ta emot ping och koppla upp mig. Så tveka inte att pinga mig! Jag lägger tom in en special signal så jag vet att du behöver mig.

Sen jobbar jag inatt : 15 april långfredag- 16 april påskafton 03.00 – 05.30 ( du kan pinga mig så kommer jag med försök in resten av dagen ,

Sen är jag inloggad påskafton 16 april – påskdagen 17 april : 03.00 – 05.30 ( men likaså denna dag så är du välkommen att pinga mig.

Dock annandag påsk så är jag inte hemma vi skall bort så då är det svårt att nå mig.

Men annandag 18 april – tisdag 19 april så är jag inne 03.30- 05.30.

Jag hoppas vi ,du och jag kommer ha trevliga samtal under helgen ❤???

Stora påsk kramar från mig ?

Comments Off on Godmorgon och glad påsk!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️