Blog

Godmorgon ,nu är jag…

Tillbaka för denna helgen , var ledig igår fredag och kommer jobba nu denna helg. Jag jobbar oftast natt för det fungerar i mitt livs pussel…

Nu när man vaknar på natten -tidig morgon så känner man av att hösten är på väg , det börjar bli kyligt och man kan känna doften av höst. Jag tycker om hösten , alla färger som går i rött , gult , orange och lite cerise. Himlen är klar och man ser flyttfåglarna börja formatera sig till en flytt över öppet hav och färggrann skog till ett varmare klimat.

Naturen har för mig stor betydelse , det är där jag får andrum och andas in frisk luft , höra hur träden viskar och hur träden samtalar med varann , en paus även för bara någon minut.

Jag brukar blunda och andas djupa andetag och fokusera på vinden och trädens viskningar , fågelsång och läten , hackspetten som hackar i harmoni med skogens viskande väsen , doften av mossa och jord…

Det är vad livet handlar om , en liten paus från verklighetens alla måsten , en paus från omgivningens krav , en paus från blöjbyten och gråtande trötta barn , en paus från maken/ makan och en paus från att behöva vara perfekt och duglig. Helt enkelt en skön känsla av att få lite tid för sig själv och få tid att andas. Du behöver det , man borde lägga in denna paus på livets schema.

För om du inte tar hand om dig själv så kan du inte ta hand om andra. Det är inte ego att vara rädd om sig själv , livet är tillräckligt svårt ändå…

Med all min kärlek och tankar önskar jag dig en fin och ljuvlig dag…

Comments Off on Godmorgon ,nu är jag…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️