Blog

Godmorgon, nu är hösten verkligen här!

Hösten är min favorit tid , alla vackra nyanser i gult och rött , att kunna ha en skön scarf runt halsen och äntligen kunna tända värmeljus eller ljus för att få upp mys faktorn.

Jag ber om ursäkt att jag inte lagt ut hur jag jobbar men som ni vet så jobbar jag ju till 98% alltid natten ca 03.00- 05.00 ( 05.30)

Jag har varit lite sjuk i förskylning ,tur inte covid men ändå ett virus. Nu är jag mycket bättre. Jag hoppas ni mina kära läsare och till er som ringer mig mår bra och har det lite lugnare och lite mindre stress.

From 1 oktober kommer jag jobba :

Torsdag 29 oktober /fredag 1 oktober : 03.00- 05.30

fredag 1 oktober/ lördag 2 oktober : 03.00 – 05.00

Lördag 2 oktober/ söndag 3 okt : 03.00 -05.30

Jag kommer lägga ut nya tider på söndag.

Ha en fin dag och var rädda om er ❤❤❤

Comments Off on Godmorgon, nu är hösten verkligen här!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️