Blog

Godmorgon i vårt eviga regn…

Till helgen skall det komma snö här i gbg , vi får väl se? visst är det mysigt med snö , lite varm glögg , tända ljus och se fram emot julen.

Jag kan väl helt ärligt erkänna att julen inte riktigt har varit min stora kärlek. Innan jag fick mina barn så firade jag inte jul.

Julen för mig var ett litet helvete , redan innan kalle anka började kl 15.00 ( ja jag vet , Kalle alla dessa år ,) så började min familjs firande med alkohol, när Carl-Bertil Johnsson jul började då var bråken redan påbörjade. Dock är det otroligt konstigt att under dessa 15 min med Carl-Bertil så stannade liksom livet upp. Bråken tog en paus , men när det var över så började de bråka igen. Det var inga snälla bråk kan jag väl erkänna.

Men när min son skulle fira sin första jul så påbörjade jag processen att vara en vanlig svensson som dansar runt julgran och julklappar.

1996 var det året jag började mitt egna julfirande med mitt barn. Inga bråk eller fylla , utan bara en gosig varm jul. Och så har det väl varit sedan dess.

Nu längtar jag till julen då jag förhoppningsvis får några barnbarn , en längtan som jag inte trodde skulle existera i mitt liv.

Men innan julen så kan jag väl berätta mina tider som jag är inloggad.

Torsdag 26 nov – fredag 26 nov 03.30 – 05.30

Fredag 26 november; 18.00 – 20.00

Fredag 26 nov – lördag 27 nov : 03.00 – 05.00

Lördag 27 nov – söndag 28 nov : 03.00 – 05.00

När jag inte lagt nåt schema så brukar jag ändå vara inne från ca 04.30 – 05.30 , det är bara att kolla på vår sida ❤

Med all min kärlek från Magdalena

Comments Off on Godmorgon i vårt eviga regn…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️