Blog

Godmorgon ,en ny dag och nya energier!

Jag brukar alltid börja min dag med att be en bön till mina ärkeänglar. Jag ber om beskydd för mig och min familj , jag ber om trygghet och att dagen skall bra utan att nåt dåligt skall hända.

Hur har jag fått reda på vem av alla ärkeänglar är just min beskyddare? Jag kan få fram det ur min ärkeängel tarotlek. Jag blandar leken och gör en sk sol fjäder formation och tar ett kort ur leken och just den som jag får fram är min skyddsängel skulle ett kort falla ur leken när jag blandar så är det en xtra skyddsängel. Detta kan jag göra tillsammans med dig om du vill veta vilken ängel som är just din beskyddare…

Man behöver inte be varje dag men det är nåt som jag personligen kan rekomendera . Jag ber också vid xtra tillfällen om beskydd om det är tex ett läkarebesök , nåt med min dotter eller son , ja allt som kan behöva ett xtra skydd just för ett tillfälle.

Hur ber man då?

Man börjar med ett mantra som tex är : kära ärkeänglar eller kära ärkeängel ( Och hans namn) jag vill be om ert beskydd idag för mig , min man , min dotter , min son och min pappa. Skydda oss från allt ont och ge oss trygghet och er kärlek.

Första gångerna man gör detta kan man säga det högt för sig själv och sen när man gjort det ett par ggr då kan man göra det per automatik tyst i huvudet…

Detta är en enkel bön och om man vill så kan man lägga till vänner , familj , djur och annat som är viktigt för just dig…

Jag önskar dig en fin dag med trygghet och massor av kärlek…

Comments Off on Godmorgon ,en ny dag och nya energier!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️