Blog

Godmorgon!

Jag börjar min dag med att ta en kopp hett vatten med en citron skiva i och loggar in. Det som var påfallande idag var att det var så himla mörkt ute. Jag går upp ca 03.00 varje dag och visst är det mörkt då men idag kändes det som att det var mörkare och kallare. Så nu blev det tända ljus och bara lugnt sitta ner i soffan och vänta på att få hjälpa nån i telefon. Jag längtar varje natt att få prata och hjälpa er alla underbara människor som finns där ute.

Jag har denna vecka påbörjat övningar som lagts under kategorin meditation som ni kan påbörja om ni så vill. Känn ingen stress de kommer att ligga ute hela tiden. Jag kommer inte ta bort dom. Så känn bara ett lugn och känn att det är en väg till healing och en väg till att bli läkt. Och känn att det finns tid för detta.

Ha en fin fortsatt söndag , var rädda om er och ta hand om er…

Kramar

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️