Blog

God hälsa , lyckligt liv!

God hälsa är nåt vi alla behöver för att fungera normalt och får oss att må bra.

Ofta med enkla och små medel kan du själv påbörja din väg mot en god hälsa och göra de små förändringar som behövs.

Ett mycket kraftfullt verktyg och knep som kanske känns löjligt är att helt enkelt le.

I och med att du ler så sänds det ut nervsignaler till kroppen att du faktiskt mår bra.

Försök att i ett par dagar öva dig på att le under din yoga praktik, under dina övningar och när du skriver i din bok.

När det gått ett par dagar så kan du börja skriva ner i din bok och svara på ;

Vilken effekt har leende på mig ?

En annan väg till god hälsa förutom att le är börja din dag med att skrapa din tunga antingen med tungskrapa eller tandborsten. Använd tandtråd och borsta nogrannt tänderna.

Om du vårdar din mun , tänderna och ditt tandkött så är du på god väg till god hälsa. Man kan inte tro att munnen är så viktig men det är den.

Börja sedan dagen med ett glas rumstempererat vatten med några droppar citron i. Detta rensar både tarmar och din själ.

Ta fram din skrivbok och fundera på frågan ;

Vilken effekt har bra munvård på min hälsa?

Comments Off on God hälsa , lyckligt liv!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️