Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

God hälsa fortsättning!

Här kommer fortsättning på tips , råd och övningar du kan ta hjälp utav för att nå god hälsa.

Naturen är en av de bästa sätten för att du skall uppnå god hälsa, att komma ut i naturen och skogen är ett gratis och enkelt sätt att nå dit du vill.

Naturen är helande i sig själv , titta upp mot himlen och titta på molnen , promenera och upptäck skogen , hav och all annan övrig mark.

När du ägnat dig åt detta och kommer hem , sätt dig ner i soffan med en kopp the och skriv ner dina tankar och känslor som uppstått och som du upplevt när du öppnat dig för naturens under.

Du behöver också fokusera på att dricka vatten ca 3-4 liter per dag i ca en veckas tid.

Ta fram din bok och skriv ner hur du känner i magen , sömnen , koncentrationen och din hud.

Du bör också äta ekologisk mat så mycket som är möjligt. Frukt och grönt i stora mängder. Använd en mindre tallrik när du lägger upp din mat , då lurar du ditt öga samt tänk kvalité och inte kvantitet och framförallt skönhet. Färska råvaror som är närproducerat är också på bra. Både för god hälsa och miljön.

Comments Off on God hälsa fortsättning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️