Blog

God fortsättning!

År 2021 är här…

Det måste bara bli bättre en 2020 , som var ett riktigt uselt år.

Vi hamnade i en situation som nästan ohållbar och tyvärr så är det en lång väg tillbaka.

Vad pratar jag om ?

Naturligtvis det hemska viruset covid – 19…

Många förlorade sina nära och kära till detta viruset och tyvärr så fick många försvinna från vår värld ensamma.

Man kan ju kanske säga att år 2020 var ensamhetens år , livet var redan tungt för de som var ensamma men ensamheten fick en helt ny innerbörd.

Det mest simpla och enkla vardags tingen kunde inte utföras , den ljuva känslan av nån form av sammanhörighet , nåt så enkelt som att träffas på en kopp kaffe. Inte ens det kunde man göra…

Men jag är ett stort hopp till att 2021 blir ett mycket bra år , där vi tillsammans kommer att vara tillsammans , livet kommer börja om på nytt och vi kommer att överleva covid -19.

Med detta sagt så vill jag berätta att jag idag kommer lägga ut årets nya horoskop…

Detta horoskop har källa Elle magasin så det är inte jag personligen som lagt det utan jag har tagit det från dom. Jag har användt deras horoskop pga att jag tycker det brukar vara korrekt utfört.

Med detta så vill jag också säga att jag kommer finnas där som en av nattens lyssnare och rådgivare även detta år.

Var rädda om varandra , ni vet vart jag finns ;-).

Kramar och massor av kärlek…

Comments Off on God fortsättning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️