Blog

Glad Påsk

2023 års påsk är här , helt otroligt vad fort det går , vi är redan i mitten av april.

Tyvärr så är ju vädret inte här som vi kanske alla vill ha , lite värme.

Här på västkusten där jag bor så har vi en blandad kompott med snö , frost , hagel , regn och sol. När jag vaknar runt 03.00 så är det svinkallt och frost eller som igår lätt snö oväder , sen vid 05.30 fortfarande kallt och frost , fram till ca 11.00 då det blir lite varmt i solen och sen igen kallt.

Men det är ju ingen riktig påsk om det inte är lite dåligt väder.

Jag tänkte iallafall informera om påskens tider då jag kommer logga in.

Påskafton lördag 03.30 (04.00) – 05.30

Påskdagen söndag 03.30 ( 04.00) – 05.30

Annandag påsk 03.30 ( 04.00) – 05.30

Tisdag 03.30 ( 04.00) – 05.30

Ni får alla ha en trevlig påsk med go mat och lite mys. Det behövs inte mycket för att mysa till det lite.

Ett litet tips till dig som har yngre barn är att gömma typ små påsk choklad bitar som finns att köpa i butik. Typ en liten påskpåse som kostar max 20 kr. Om du inte har pengar till ett påskägg så vet jag att barn oftast gillar att leta upp godis. Dels får de ut lite energier, dels så är det bra för deras nyfikenhet och jag kan lova att de kommer minnas detta.

Behöver du ett påskris så kan du gå ut och hämta lite björkris och sätta några fjädrar i. Jag brukar alltid återvinna samma fjädrar varje år och jag går hellre ut och plockar riset än köper det i butik. Det är en rolig utflykt också att ta med barnen på.

Kom ihåg ; det viktigaste är att du som mamma eller pappa finns där för barnen. Det spelar ingen roll om de inte får ett dyrt påskägg eller överdådig påskpynt.

Nu är ju mina barn vuxna så jag kan helt ärligt säga att jag slutat pynta. Jag har en bukett tulpaner på bordet. Och min dotter och jag skall äta tacos på Påskafton. Ja jag vet att detta är inte ok men jag gör det ändå. Det är så tradigt med all påskmat. Så länge min dotter är nöjd så är jag nöjd.

Ha en fin helg , var rädd om dig själv och de dina.❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️