Blog

Glad alla hjärtansdag

Vill jag önska er alla. Denna dagen är speciell eftersom man till skillnad från andra högtider så firar man tu man hand.

Denna tradition är relativt ny i Sverige men alla hjärtansdag kommer faktiskt redan från medeltiden.

För dig som älskar romantik så är detta dagen för dig. Även om inte har en partner så kan du fira den med en god vän.

Befinner du dig I en relation idag som kanske går lite på sparlåga , så är denna dag ett perfekt tillfälle att boosta igång relationen på nytt.

Lite råd och tips ;

Stäng av mobilen och fokusera på din vän/kärlek.

Ta några foton så du har ett kärt minne som du kan plocka fram i jobbiga stunder.

Gör en spellista på musik som ni båda gillar och sätt er ner och lyssna på den , håll er händer och titta djupt in i varandras ögon. Njut av stunden.

Skriv ner några fina ord och vad din kära/ vän symboliserar och läs upp detta för varandra.

Enkla och billiga tips. Om du inte har ekonomi för dyra presenter eller gå på restaurang. Det viktiga är ju att ni är tillsammans.

Kramar

Comments Off on Glad alla hjärtansdag

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️