Blog

Ge inte upp!

Tappa inte hoppet , livet kommer att ordna upp sig , ge bara inte upp! Försök att fokusera på de positiva sakerna i ditt liv , varje liten sak som gör dig glad och lycklig. Det kan vara något så enkelt som att se solen stiga upp på morgonen , eller ditt goda kaffe och te , ett leende från dina barn.

Allt som är positivt ta det till dig , samla ihopa det i en buffert som du kan använda när du faller i mörkret. Minns de små små tingen i ditt liv , inget är för simpelt allt som är positivt ger dig energier för att klara dig i vardagen.

Har du svårt utan struktur? Gör ett schema för varje dag och en veckas planering , se fram emot att livet har så mycket att erbjuda , ge bara inte upp. Skriv ner ting som gör dig glad och lycklig , läs igenom dina anteckningar när du behöver det.

Livet kan och är ibland orättvist men allt har nån form av betydelse , tänk att livet ger dig bara det du klarar av , du är inte svag och du är inte värdefull. För du är VÄRDEFULL OCH STARK! Glöm inte det…

Du är inte ensam , vi finns härute för dig , jag finns här för dig. Jag kommer inte svika dig för du är för värdefull för mig. Du som vänt dig till mig att få råd finns ständigt i mina tankar och i mina andetag. Jag glömmer inte dig.

Du är en vacker betydelsefull människa , du förtjänar all kärlek och all lycka som finns i världen. Du måste vara rädd om dig och ta hand om dig , världen skulle bli så väldigt tom utan dig.

Jag finns här när du behöver mig , med all min kärlek till dig …kram!