Blog,  Magi

Fungerar Kärleks magi?

I bla folkminnens arkivet så finns det skrift och en beskrivning på hur du skall göra för att väcka och binda kärlek till dig.

Att väcka och binda kärlek , är något som både män och kvinnor ha testat. Själva ordet kärleksmagi låter ju både fantastiskt och magiskt men sanningen är att syftet inte är det. Sanningen är att det är fokus på att få nån att påverka och kontrollera någon annans känslor.

Med tanke på processen så kan man faktiskt kalla det för svart magi. Metoden för att binda en annan människa till dig är faktiskt mörk.

Jag kam berätta lite om vad som behövs för att kunna utföra denna på magi på någon , kroppsvätskor var/ är ett vanligt fenomen framför allt Menstruation blodet, men andra vätskor som svett , urin , saliv och blod framförallt från vänstra lillfingret kan användas för att få en annan människa att älska dig.

Tex dessa uråldriga formler , att bära ett äpple under vänster armhåla under 3 nätter, detta äpple skall din tilltänkta kärlek äta upp.

Eller tex ta tre , sju eller nio droppar blod från ditt vänstra lillfinger eller av ditt Menstruations blod , kan droppas i kaffe eller en drink eller glas vin och ge detta till den person som du vill skall älska dig.

Sen kan man använda huvud hår eller hår från underlaget och hacka ner det och strö över den du vill ha i dess mat.

Alla dessa formler är faktiskt riktigt äckligt och jag skulle aldrig göra detta och ni som läser detta skall inte utföra det , dessa formler är urgamla och i vår tid så finns det andra formler som man kan utföra utan blod och annan vätska.

Jag kommer under året att skriva in formler för olika ändamål och jag lovar det är inte nån svart magi utan riktig seriös kärleksmagi…

Comments Off on Fungerar Kärleks magi?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️