Blog

Fullmånen är otroligt stark denna måndag

Energierna vill sända ut dig på äventyr. En stark vind ,en liten klapp på ryggen , för dig vidare och framåt. Den massiva Vädurens Energier formar denna väg.

Måndag 6 mars och natten till 7 mars ,tisdag , kan vara en smått jobbig natt där du får svårt att sova. Vädret kan växla om rejält så bli inte förvånad. Saturnus gör ett xtra påslag på Energierna som dock bryter över till Fiskarnas stjärntecken och Solen.

På onsdag den 8 mars lugnar trycket ner sig pga att månen går in i Vågens stjärntecken.  Fram till fredag den 9 mars drar Lilith fram dina feminina Energier och utmanar din karma.

Helgen lördag 10 mars till söndag 11 mars kan bli något av en frustration med viss hetsighet som visar dina djupa känslor. Feminina Venus och Eris möter maskulina mars , vänta dig någorlunda kaos. Vid samma tidpunkt möter Jupiter och Chiron också den maskulina Mars.

Sen söndag aktiveras ett helande av din maskulina energi. Ett sådant här möte där Väduren möter ovan kommer inte ske förrän år 2036. Därav en xtra stark aktivitet feminin ledarenergi från Andromeda galaxen.

Comments Off on Fullmånen är otroligt stark denna måndag

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️