Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Frigörelse

Ligger i vår essens , i våra tankeflykter delges de toner som finns i ditt liv. Dina berikande livserfarenheter medvetengör ditt jag. Denna stund är av gyllene guld som tiden är mogen för att uppdagas i allas sinnen.

Det bundna materialet är frigjort och detta ger en stor möjlighet för dig att lyftas över dina begränsningar som hittills hållt dig fångad.

Kedjorna är borta och äntligen kan frihet andas inom alla system. Både i dig själv och utanför dig själv.

Ett tankesprång har upplyfts och kommit till dig,  där  den obegränsade sfären och dess nätter precis nu möts i tankens ljusfenomen.

Håll dessa tankar öppna inom dig. Det kan ta lite tid men med tålamod se till att du själv är livets viktigaste mirakel.

Och kom ihåg du och jag är endast den närvaro som bevisar detta.❤️

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️