Meditation / Mindfulness/ Healing you

Frigör tid till dig själv!

Varje dag genom att under en vecka gå upp tidigare på morgonen då energin är högre , och gör övningen nedan. Att stilla våra snurrande tankar är en viktig ingång till att komma i kontakt med vårt sanna jag. Gör du övningen förebyggande kan du förhindra stress och utmattning.

ÖVNING ;

Snooze-meditation . Istället för att trycka på snooze när väckarklockan ringer , sätt dig upp i sängen, sträck på dig ordentligt, slut ögonen, stilla dina tankar genom att fokusera på andetaget. Sitt stilla i minst 10 min. Detta hjälper dig att grunda och samla dig inför dagen.

Skriv ner hur morgonrutinen har påverkat resten av veckan.

Mantra ; Det…är …inte…längden…på…min…praktik…som…räknas…utan…kontiniteten…

NÄR DU GER DIG SJÄLV lite mer utrymme under en tid hjälper du dig att känna in vad som är viktigt för just dig och vad kan skala bort.

Hur kan jag får mer tid?

Skriv ner dina tankar..

Vad skulle jag vilja göra om jag hade mer tid?

Skriv ner dina tankar…

Mantra ; jag…skapar…plats…för…något…nytt…