Blog,  Spådom

Fråga pendeln!

Fråga pendeln är en av de första spå hjälp medel som jag började använda , när jag var bara en liten tjej. Jag har alltid varit nyfiken på vad livet på andra sidan kan ge oss.

Det var min syster som introducerade mig med en hemmagjord pendel , en kedja och en ring hängandes i kedjan. Min syster sa att vi skulle använda pendel karta ,alltså ett papper där man skrev ja med en cirkel runt på ena sidan, kanske med en cirkel runt i mitten på pappret och ett nej med en cirkel runt på andra sidan.

Sedan skulle man ställa en fråga som skulle kunna svaras med ett ja eller ett nej. Pendeln skulle då hållas ovan på pappret och när svaret var redo så skulle Pendeln röra sig mot ja eller nej.

Detta var mitt första fråga pendeln introduktion och frågan jag ställde tror jag var om en viss kille i min klass var kär i mig. Tyvärr kommer jag ej ihåg svaret så det var antagligen ett nej.

Du kan alltså göra en egen pendel men också köpa en sådan , men innan du börjar bör du rena den från dåliga energier , vilket du gör genom att lägga den i en skål med havssalt. Ställa denna skål i ett fönster i ljus , ca ett dygn och sedan ta bort pendeln och lägga den enbart i fönstret i solsken och då också ca ett dygn. Detta för att ladda upp nya energier.

När detta färdigt så är det dags att bestämma med hjälp av pendeln vilken riktning av pendelns rörelse är ett ja eller ett nej. För att göra detta så är det enklast om du ställer en fråga som du vet är ett klockrent ja svar ; tex heter jag heter Magdalena? Den rörelsen som är antingen motsols eller medsols så får du reda på vilket håll är ett ja. Sedan efter det vet du ju också vad ett nej är. Snurrar pendeln åt båda hållen så är det ett en fråga som universum ej kan svara på av olika anledningar. Det är bara att accepetera.

När jag skall börja använda min pendel så ber jag till mina ärkeänglar om att de skall hjälpa till och ge mig och frågeställaren stöd. Du kan sitta med pendeln över ett bord och i lugn miljö.

Fråga pendeln kan inte bara svara på ja eller nej frågor utan också hitta försvunna saker och objekt och hitta försvunna människor.

Du bör då göra en pendel karta där du ritar upp vad de olika ställena du varit på med ditt försvunna objekt , håller pendeln ovanför kartan och följer pendelns riktning , tex om den pekar mot ditt hem , så gör du en karta över dina rum och så gör du samma sak med pendeln över kartan igen. Och på så sätt så kommer du finna det försvunna objektet.

Jag arbetar ofta med en pendel och jag kan hjälpa dig med dina frågor , och du det finns inga konstiga frågor…

Comments Off on Fråga pendeln!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️