Yoga för själen

Fortsättning yoga…

Även kallad restorative yoga , där man vilar i olika positioner ,detta kan alla göra. Man är medvetet närvarande i ett vaket tillstånd , vilket ger en anna återhämtning än när man sover. Om man befinner sig i ett tillstånd av psykisk eller fysisk smärta , stress , håglöshet ,sorg , sjukdom eller rehabilitering är denna lugna yoga underbar och läkande. Till en början kan man känna en extrem trötthet , men energin kommer tillbaka. Att ta sig tid till att vila och slappna av varje dag är viktigt för en mer balanserad vardag och hjäper att oss att mota bort stressrelaterade sjukdomar , läka deras bieffekter samt förhindra att stressen blir kronisk.

ÖVNING;

Sitt på något mjukt , lägg dig sedan på rygg med kuddar under rygg och huvud , låt huvudet vila högre en resten av kroppen. Böj knäna utåt åt sidorna , låt fotsulorna mötas , ha kuddar under knävecken och under utsidan av benen. Låt armarna vila med händerna lätt upphöjda på små kuddar. Andas och vila så länge det känns bra.

Utmana dig själv med att göra lite återhämtande yoga varje dag under en tid . Skriv ner hur det känns när du ger plats för vila dagligen.

Mantra ; … jag … återhämtar … mig … och … finner … ny … balans …

Comments Off on Fortsättning yoga…

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️