Blog,  Sorg

Fortsättning sorgens olika nycklar!

4 ) Uttryck dina känslor!

För att komma vidare i din sorg så hittar nån eller flera olika personer som du känner dig trygg med. Med kärlek och beskydd från andra kommer man långt. Har du ingen du känner detta med så kan det vara bra att försöka få en tid av en kurator på din vårdcentral.

Det är viktigt att du får berätta vad som hänt , även om du tror att den du tyr dig till inte kommer orka med ditt ältande och din sorg, jag tror de isåfall berättar det.

Om du tycker det känns jobbigt att prata med en vän eller kurator så kan du ställa dig framför spegeln eller skriva ner dina tankar i en dagbok.

Allt som har med som hänt att göra så räknas allt. I och med att du får prata av dig och fått uttrycka dina känslor så kommer det stegvis att känna mindre tyngd på dina axlar.

Nu börjar processen att skapa en idé om hur du skall ta dig vidare och ta nya steg .

HÅLL INTE KÄNSLORNA INOM DIG ! Ju mer du kämpar emot dina känslor desto svårare blir det finna frid. Om du inte pratar om ditt mående och känslor så kan det bli en form av domino effekt och det blir en form av motarbetning vilket innebär att din process stannar upp.

Nästa gång kommer steg 5…???

Comments Off on Fortsättning sorgens olika nycklar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️