Tarot

Fortsättning hur du använder dina kort!

Steg 3 ; Ställ en fråga!

Tänk på en fråga du skulle vilja ha svar på. Om du tolkar för någon , be honom eller henne att antingen tänka på eller säga högt uttala en fråga. Dina änglar och guider kan höra dina tankar , så du behöver inte uttrycka dina funderingar högt.

Steg 4 ; Blanda korten!

Tänk på frågan när du blandar korten och be änglarna hjälpa dig med svar och vägledning. Om ett eller flera kort ” hoppar” ur leken när du blandar , lägg dessa åt sidan. De kommer vara en del i din tolkning. När du blandar kommer du sannolikt att lägga märke till känslor , tankar , ord eller uppenbarelser. Denna gudomliga vägledning hjälper dig att ytterligare förstå korten du drar ; så lägg märke till dessa intryck när de kommer till dig. När dina kort börjar fördela sig i 2 tydliga högar är det dags att sluta blanda. Du kan också få en känsla , tanke eller vision som talar om att du skall sluta blanda – eller så kan du till och med höra orden : Sluta blanda nu. Lita på och hedra dessa gudomliga budskap som hjälper dig med tolkningen. Du kommer inte göra misstaget att sluta blanda för tidigt, eftersom attraktionslagen garanterar att du alltid drar de rätta korten.

Steg 5 ; Välj ett kort!

Dra översta kortet från kortleken. Detta är svaret på din fråga , eller vägledning om vilka helande steg du skall ta för att bli hjälpt med problemet, du har frågat om. När du läser texten på kortet, lägg märke till tankar ,ytterligare ord , känslor eller syner som kommer till dig ,eftersom de är budskap från dina änglar och guider som personifierar kortets speciella mening för dig. Även bilden innehåller en mening så var noga med att studera dess detaljer. Om du lagt undan kort/korten som “hoppat” ur leken när du blandade , studera dessa noggrant.

Steg 6 ; Konsultera väglednings häftet som följt med leken!

Bläddra till den motsvarande sidan i häftet för varje kort. Informationen där ger dig speciell vägledning för att hjälpa dig att komma igenom alla livsförändringar eller för att agera på ett lämpligt sätt. När du läser texten , lägg märke till tankar eller känslor som kommer till dig , eftersom även de är en personlig del av svaret.

Comments Off on Fortsättning hur du använder dina kort!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️