Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Fortsättning drömskola

Vad behöver du göra för att förstå vilket meddelande din dröm visar?

Det kan bli svårt att följa upp dina drömmar i minsta detalj men om en dröm känns xtra betydelsefull , framförallt vid en tidpunkt i ditt liv som du går igenom förändringar eller nån form av osäkerhet kan det hjälpa dig analysera drömmen utförligt.

Detta för att få en inblick i dina sanna känslor inför en person eller situation.

När du har ro i kroppen, möjligtvis kvällen när det är lugnt omkring dig så kan du mysa till dig med dämpad belysning eller i skenet av levande ljus. Gå igenom det dröm material du skrivit ner på morgonen.

Drömbilderna kanske visas lite otydligt men om du har ett dröm lexikon kan du använda detta som en hjälp i att tyda drömmen. ( Jag kommer i senare inlägg skriva ner ett litet lexikon.)

Låt din intuition och föreställningsförmåga guida dig i detaljer och bildernas inramning.

Om drömmen fortfarande är lite oklar fokusera på dina känslor som drömmer väckt till liv inom dig. Minns och känn efter vad du känner nu.

Finns det samtal i drömmen så tänk igenom vad som sägs. Om din dröm avslutas abrupt eller slutat på ett otillfredsställande sätt , tänk dig då ett bättre avslut och låt det ta form i ditt sinne. Det kan kännas som att du berättar en berättelse i ditt huvud. Detta kan ge dig en bra vägledning om vad du egentligen vill och vad du känner djupt inom dig.

När drömmen är tolkad , beskriv drömmen i din drömdagbok och datera den. Skriv också ner om det finns nåt viktigt som sker i ditt liv just vid denna tidpunkt.

Beskriv också var din dröm utspelar sig. Om det är en plats från det förflutna , det personliga eller från en annan tid. Ibland kan drömmen från förfluten tid innebära att en gammal situation måste lösas innan du kan gå vidare.

Du kan också organisera dina drömmar efter ; en fras eller viktigt nyckelord , kärleksdrömmar , familjedrömmar , drömmar om tex skulder/ konflikter/ ångest/, fall drömmar , önskedrömmat tex vinst eller liknande.

Sist men inte minst lägg till inviduella nyckel bilder , nya insikter , och detta till din personliga drömlista från A till Ö.

Comments Off on Fortsättning drömskola

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️