Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Förståelse för dina drömmar!

Vad erbjuder drömmen dig?

Genom drömmar så lär vi oss att förstå dolda känslor och rädslor inför andra och olika situationer och ger då en insikt vilket handlingssätt man bör välja.

Om du just nu går igenom en period med oro och oklarhet och motstridiga råd vilket kan utsätta dig för att genom press fatta felaktiga beslut.

Under vakentid så är vår intuition och vår inre röst en bra guide. Men denna röst kan överröstas av vad andra människor tycker och anser. Och talar om för dig vad du skall göra eller att andra saker distraherar dig till att gå på känsla och inte förnuft.

Det dina drömmar kan erbjuda är att du får möjlighet att komma i kontakt med ditt undermedvetna och din röst där. Du får en tillgång och väg in som du inte kan få under det medvetna stadiet.

Vårt sinne är så smart och har en omedveten radar som kan styra in oss på rätt väg eller varna oss för olika faror.

Men nät vi sover så kopplas den radarn bort , den vakna världen bleknar , vår kropp är stilla och den andra sidan av oss kan komma fram.

När du väl lärt dig tolka och förstå dina drömmar och känna tillit till dom blir det både enklare och mer tydligt att fatta rätt beslut under dagen.

Detta pga att alla dina sinnen samarbetar även den ovärderliga intuitionen som kan stå dig dyrt att ignorera.

Nästa inlägg kommer jag beskriva hur en ovanligt levande dröm hjälpte en kvinna till klarhet…

Comments Off on Förståelse för dina drömmar!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️