Blog

Förändringar

Är en naturlig del i vårt liv. Ibland kan de kännas orättvisa och göra oss dåliga i själen.

Men förändringar behövs för att vi skall lära oss större perspektiv och hjälpa oss vidare.

Försök tänka att det kommer något positivt ur alla förändringar även om de kan kännas väldigt tuffa och utmanande.

Vi alla kommer någon gång i livet komma in i nån form av livskris. Man känner att livet har stannat upp och att allt bara går på rutin.

Livet är tråkigt och livet kanske inte kan ge oss det som vi tror att vi behöver.

Personligen så har jag gått igenom en livskris. Mitt liv blev inte som jag förväntade mig. Mina planer som jag hade kunde jag inte slutföra pga sjukdom. Och än i dag så kan jag inte skapa eller återgå till vad jag hade velat ha utav livet.

Jag hade två val : gå vidare och leva eller stanna upp och fastna och ge upp.

Jag gjorde valet att gå vidare och acceptera min situation. Jag valde livet , även om mina förhoppningar och tidigare mål inte kunde slutföras.

Jag valde att anpassa mig efter mina begränsningar och att börja andas igen och gå in i min nya situation med positivt tänkande.

För den dagen vi själva fastnar i det negativa då tappar vi livsgnistan. Vi måste tänka positivt och omvandla alla negativa känslor till att ge oss ett nytt liv och inte låta oss ge upp.

Ödet som ligger framför oss innebär förändringar, ting och skeende som kanske inte känns ok. Vänd det till att tänka : jag ger inte upp och det som sker behöver ske för att vi skall må bra och det finns alltid en anledning till allt som ger.

Tappa inte hoppet utan fortsätt leva och ge förändringarna en chans. Det är rätt väg för oss. Släpp rädslan och oro inför framtiden, lev i nuet och acceptera det som sker. ❤️

Comments Off on Förändringar

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️