Blog

Förändringar i livet


Kan faktiskt vara bra. Även om det för stunden känns jobbigt och du känner hoppet försvinna.

Allt i vårt Universum och på moder jord fungerar , vi kan kalla det balans, tillsammans med ditt och mitt öde.

Allt har en mening , och vägen till ett bra liv är att inte älta det gamla. Släpp det , släpp dina känslor i gammalt groll , gamla konflikter och det som håller fast dig så hårt.

Du behöver ta ett kliv utanför detta ekorrhjul. Ta en stund för dig själv och tänk att du står utanför din egna kropp och observerar ditt liv och vad som händer eller har hänt.

Försök tänka att det som händer och har hänt är inte mycket att göra åt. Ägna inte resten av ditt liv i ilska, hat, fastna inte i att skylla saker som sker på andra människor.

Orättvisa finns och kommer alltid finnas. Lägg inte inte dina energier på det som hänt. Börja om och LEV ditt liv.

Och ibland måste vi alla ta ett eget ansvar på vårt egna liv och våra handlingar.

Du kan göra en förändring, du fixar detta och du är tillräckligt stark. Lilla minsta förändring kan vändas till något nytt och positivt.

Lycka och glädje kommer till dig… när tiden är mogen…ge inte upp.

❤️

Comments Off on Förändringar i livet

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️