Blog,  Naturens läkande krafter!

För lite blommor i ditt område?

Om du tycker att det är för lite blommor runt omkring dig där du bor?

Då har jag en toppen idé!

Du kan göra en sk ” frö bomb ” ?

Blanda en del blomjord eller lite kompost med en del naturlig lera utifrån. Strö i frön från inhemska och vilda blommor. Tillsätt lite vatten för att kunna knåda ihop lerjorden till en bra och stabil konsistens så att du kan forma små bollar av den. Låt sedan bollarna torka i ett par dagar. Ta sedan de med dig ut och kasta ut dom på platser där du vill att det skall blomma.

Jag kan lova att det kommer bli vackert…

Comments Off on För lite blommor i ditt område?

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️