Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

“FLOW”

Vi alla har ju nångång i vårat liv funderat på och längtat efter förändring. Problemet har kanske varit att vi inte vet hur vi skall starta och påbörja vägen till detta.

Vi behöver fokusera på varför det inte sker den förändring vi hoppas på och vad vi skall lägga vår fokus på att få saker och ting i rullning.

Jag kan berätta om en liten hemlighet ; vi har 4 olika relationer som behöver vara synkade i samma balans. Och detta för att få ett naturligt flöde i alla energier inom oss och runt oss.

Alla de 4 behöver vara i balans. Först då kan en förändring ske. I den synkande balansen är hela vårt system beredda på att göra ett hopp och hjälpa oss i det vi vill förändra.

I nästkommande inlägg så kommer jag berätta vilka dessa 4 relationer är.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️