Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

FLOW : 4 relationer

Och dessa är ;

DEL 1. Jag börjar med din relation till självkännedom, alltså till dig själv och andra!

Du kan endast lära känna dig själv genom att ta dig fram i relationer och i dess skapande form. Befinner du dig i en dålig relation så speglar vi oss och varandra. Ett ex : ” Jag tycker inte om ditt beteende ” och i spegeln din relation  “jag tycker inte heller om ditt beteende “.

Förändring kan inte ske förrän du backar och lägger ditt ego bakom dig , först då avslutas speglingen. Vilket innebär att det inte längre finns någon form av mottagare i konflikten.

Och då kommer en förändring ske hos den andra personen. Helt enkelt för att strategin i konflikten inte längre finns.

DEL 2.  Och det är din relation till ditt andliga JAG , relation till medvetenhet och ditt spirituella JAG!

I denna relation så kommer den djupare sidan fram hos dig , tankar på djupet och djupa frågor om tex din existens, tidigare liv , moderjord, universum, religion , ditt högre jag.

Dina känslor både goda och onda. Helt enkelt ditt liv.

DEL 3. Och det är då din relation till världen och ditt strå till självförsörjande, ditt bidrag till omgivningen!

Nu kommer vi till din förståelse för att bidra till vår värld. Vad du än har valt att syssla med bidrar du med det du kan och skapar möjlighet för en bättre framtid , en trygg framtid. Om du valt att lägga energi på detta. Då är du på rätt väg.

Dina val är viktiga, vilken mat du äter , hur du hjälper till att bidra till en bättre miljö, men också att du är rädd om dig själv och dina behov men samtidigt inte glömma omgivningens behov.

Gör dina val utav kärlek och bränn varken inte ut dig själv eller andra.

DEL 4 . Sista delen men också den viktigaste,  din relation till din kropp , det fysiska och din livstil!

Är du snäll mot din kropp? , tänker du hälsosamt? , använder du din kropp fysiskt?

Alla dessa tänk innebär att dina egna producerade energier skapar förändring och ger dig bra förutsättningar.

Men det finns också ett annat tänk och det är pengaflöde. Är du rädd om sin ekonomi? Ser du till att göra det du skall ? Som betala hyra ,elen , vatten mm?

Allt tillsammans blir en balans energimässigt.

Är du inte rädd om dig hälsa , så kan din kropp bli svag och då blir det en drastiskt förändring på din ekonomi.

Alltsammans hör ihopa.

 

 

Comments Off on FLOW : 4 relationer

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️