Astrologi , stjärntecken och kosmos!

Fiskarna 2021!

Fiskarna

För en utomstående betraktare kan det verka som du inte är särskilt aktiv under 2021, men inget kunder vara mer fel. Du kanske inte jobbar på att återställa allt som det var innan 2020, eller bygger upp en ny karriär, men du ligger inte på latsidan. Ditt tecken lär sig tidigt i livet att det bästa sättet att utvecklas är att låta sig svepas med i samtidens strömningar, lite som fiskar i ett vattendrag. Efter förra årets restriktioner och tumult skapar omvärldens frisläppta energier, som hållits tillbaka så länge, rena flodvågor av förnyad aktivitet – något som omformar allas våra liv. Det uppstår nya möjligheter som vi aldrig har kunnat föreställa oss, och för dig som tillhör det mest anpassningsbara tecknet är detta bra. Du har en förmåga att tränga dig igenom de allra mest finmaskiga nät och att tillvarata minsta lilla tillfälle.

Någon gång under årets virvlande ocean av förändringar kommer du hitta exakt det du har letat efter. Men det är också ett år då du ska vila och återhämta dig, för nästa år – 2022 – kommer bli oerhört avgörande. Det utgör nämligen inledningen på en viktig fas i ditt liv, vilket innebär att det här året – 2021 – ger utrymme för eftertanke och förberedelse. Nu måste du få tid för dig själv utan att behöva låtsas vara någon du inte är. Återbesök gamla favoritplatser och hälsa på gamla favoritmänniskor. Det kanske är dags att säga hej då till några av dem – du kommer märka direkt om det är så. Allt det här kanske låter som slöseri på tid, men det är det verkligen inte. Det är både nödvändigt och känslomässigt utvecklande – så lägg din energi på här.

Vad gäller dina åtaganden i den yttre världen kan du låta tidens strömningar göra jobbet åt dig. Rent privat är det sannolikt inte läge för känslomässiga investeringar eller att inleda en ny relation. Åtminstone inte en seriös sådan. En förnyad kontakt med någon från ditt förflutna ger en tillfredsställande blandning av välbekant och intimt – varmt, men inte krävande. Ni känner varandra väl, så det finns inga vassa kanter att slipa ner. Under årets andra hälft kan det uppstå stunder då ni kommer varandra riktigt nära, men ni är båda tillräckligt smarta för att känna igen varningstecknen så ni varvar ner innan allt blir för komplicerat. Precis som mycket annat i år blir detta mer av ett kärt farväl än ett nytt engagemang med sikte på framtiden.

Dina yrkesmässiga förutsättningar är lysande i år. Under några veckor i maj och juni ger Jupiter en föraning om en ljus framtid, men samtidigt signalerar en förmörkelse högst upp på din horoskopkarta att du förmodligen har kommit så långt du kan i din nuvarande position. Alltså behöver du gå vidare, men innan du ens har haft tid att tänka på det inträffar en till förmörkelse som lyfter dig och knuffar på. En tredje förmörkelse i slutet av året öppnar dörren till en helt ny karriär för dig – ett resultat av rent flyt: Fiskarnas strategi att låta sig svepas med till rätt plats fungerar uppenbarligen för dig.

Ekonomisk ser året ut att börja bra för att sedan bara bli bättre – vad mer kan du önska dig?

Comments Off on Fiskarna 2021!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️