Blog,  Meditation / Mindfulness/ Healing you

Eris

Men också kallad Ereshkigal.

Jag tänkte att vi kunde komma in i sagans värld. Och då är det specifikt Törnrosa jag tänker på.

Törnrosa så kommer inte den 13 fen på det stora kalaset. Hon är inte bjuden. Och anledningen var att det endast fanns 12 st guldtallrikar.

Törnrosa är ju egentligen en påminnelse om vårt undermedvetna , vår syn på allt det mystiska och mörkets feminism.

Mannens samhälle var rädda för den sårbarhet och utsatthet som finns i mörkrets vrår. Och helst ville mannen att detta väsen skulle stanna kvar i underjorden och aldrig få nå upp till ytan och ljuset.

Eris är syster till Innana dock en mörkets själ. Hennes uppdrag är att du skall kunna nå in i din innersta kärna. Denna kärna är total glädje och ren kärlek.

Det jordiska skalet är hennes uppgift att skala av. Bara för att du skall nå till den du egentligen är. Mörkret skall föras till ljuset.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️