Blog

En nya vecka som börjar med arbetsro

Och en lugn start måndag 27 feb och in ända fram till onsdag 1 mars. På onsdagen börjar en sprakande energi start då Merkurius ( ditt egna intryck)  möter karman Saturnus ( myndigheter och diverse begränsningar) och på torsdagen 2 mars in i nytänkande Vattumannen. Detta innebär någon form av nya restriktioner eller nån ny teknik i vårt samhälle.

Detta kräver av dig eftertanke och eget ansvarstagande.

Fredag 3 mars blir det ett möte av Venus( det eller den du har kär) och sanningssägaren Jupiter. Detta innebär att du i dina olika relationer kan behöva stå upp för dig själv och ditt egna värde. Där du bör följa ditt hjärta.

Nästa möte är på lördag 4 mars då healarn Chiron möter Venus vilket innebär att du får möjlighet att plåstra om dina sår och påbörja läkning.

På söndag 5 mars går Lejonet via månens bana och hjälper dig att finna ny styrka och ta fram din lejonkraft.

Comments Off on En nya vecka som börjar med arbetsro

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️