Blog

En ny dag ett nytt tillfälle ;

Att omfamna dagen.

Idag är en ny dag och nya tillfällen att växa och låta sig omfamna de små guldkorna som finns. Är du öppen får det lilla minsta som kanske verkar betydelselöst så kan du börja läka.

I mitt arbete som guide / reader så har jag mött alla olika slags människor med olika behov , problematik och svårigheter. Alla har något i sina liv som skaver , det kan vara stress av olika slag , det kan vara sjukdomar av olika slag , det kan vara familje problematik av olika slag eller stressad ekonomi.

Vad kan vi då göra?

Vi kan alla vara medmänniskor och ställa upp med ett leende , vänskap , kärlek , en enkel gest , eller öppenhet utan fördomar. En öppenhet utan skam eller skuld eller ifrågasättande. Det som är betydelselöst för dig kan vara nåt stort för någon annan. Har du inget att bidra med som tex pengar eller stöd i en destruktiv situation eller relation så räcker det med att du räcker ut din hand och visar att du finns där om bara så att bara lyssna.

Och räcker det inte för den personen så kan du ändå gå med ryggen fri och veta att du iallafall försökt. Och kom ihåg att alla är inte på samma plats i livet som dig själv. Om du vet att du gjort ditt bästa även med små medel så var nöjd med dig själv och väx i känslan att du är en god medmänniska. Om din hjälp inte räcker , för det finns otacksamma människor och otacksamma själar. Glöm dom och gå vidare , låt inte deras negativa vibbar och energi dra ner dig i bottenlöst hål.

Ge kärlek och omtanke så har du bidragit en stor del i att förbättra människors liv…

Med all min kärlek så önskar jag dig en fin dag och var rädd om dig…

Comments Off on En ny dag ett nytt tillfälle ;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️