Blog

En morgon bön!

Gud som haver barnen kär , lyckan kommer och går , men du förbliver fader vår…

Amen

En bra bön att lära sig utantill , denna lärde jag mig i unga år av min far. Men efter årens lopp så valde jag att be till ärkeänglarna. Varför ? Jo , för de har en vacker historia och så facinerar dom mig både i skepnad och betydelse. Men det är inte fel att ha nån form av högre makt att be till , för vi är inte ensamma. Även om vi har känslan av tomhet och ensamhet så finns det stöd. Det är bara att våga ta stöd och våga släppa in ljuset igen. Jag vet att det är mycket svårt när man har det svårt men en liten tanke till nån form av bön varje dag är inte helt fel. Och när man väl kommit in i det och har tanken i huvudet så sker det per automatik. Och det spelar ingen roll hur ofta eller hur sällan du gör detta för du har med dig dina ärkeänglar och guider varje dag , natt som dag…

Var rädda om och ta hand om er och ha en vacker dag.

Med all min kärlek…

Comments Off on En morgon bön!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️