Blog

En liten gnista kan tända lågan

Det krävs inte mycket till att om du själv vill i din relation öppna för en ny väg. Ibland har man kommit bort i sig själv i blöjbyten,  sjuka barn , vabb , arbete , skola med föräldra möten och kvartsamtal, barnens olika aktiviteter.

Som du kan läsa så nämner jag barnen mest och det beror på att de är det viktigaste som finns. Det är lätt att fastna i mamma eller papparollen och glömma att man faktiskt är ett par , ying och yang , den kärlek man har som grund och den kärlek som fortsättningsvis följer i relationen är lätt att glömma.

I trötthet och stress , att få till en balanserad vardag är ett stort jobb. Men att glömma bort sig själva och eran kärlek då kommer barnen känna av att ni inte är lyckliga ihop. Mår du / ni inte bra så mår inte barnen bra.

Nu tänker du kanske att barnen inte vet eller ser obalansen mellan mamma och pappa. Men barn är mycket smarta och de ser och känner in mer än vad man kan tro.

Det krävs inte mycket att få kärlekslågan att börja brinna igen. Skriv en lapp typ ; ha en bra dag älskling , jag älskar dig.

Göm lappen i plånbok , fickan eller i mobilfodralet. Detta kanske känns löjligt men inget är löjligt när det kommer till kärlek.

Ta tillfället i akt tex när nån av er lagar mat , ge en liten puss i nacken,   smek ryggen eller axeln. Små ting kan bli stora ting. Intimitet är viktig och då pratar jag inte bara om sex. Utan om små intima gester.

Ibland så kan stressen av att inte ha sex skapa frustration mellan er , man kanske inte känner sig vacker längre efter barnen , brösten och magen är inte detsamma som förut. Och då är man inte sugen på sex. Men en kram eller puss skapar också en intim känsla och en närvaro för att ni skall vara rädda om varann.

Försök få till en dejtkväll en gång i månaden, har ni ingen som passar barnen , gör en god middag och sätt er i lugn och ro när barnen sover.

Nåt annat som är otroligt viktigt är kommunikationen mellan er , lär er förstå varandra , låt er tala utan att avbryta , lyssna på din partner. Ibland är det svårt att prata men då kan du /skriva ett brev eller ett mail och däri förklara vad du / ni känner.

En annan övning som är bra är den då du/ ni skriver en lapp på det som stör dig för ögonblicket, sätt lappen på kylskåpet, ta inte upp denna känsla i tal utan för att undvika konflikt så är detta ett bra sätt att lära känna varandras känslor , frustration, saker som betyder mycket för dig som person och som likaså betyder mycket för din partner.

Ge inte upp…har ni en stark solid grund så kommer ni att klara detta.

Ge varandra en ny chans.

Ge dig själv en chans.

Med kärlek från mig , kram ❤️

Comments Off on En liten gnista kan tända lågan

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️