Blog

En hjälpande hand!

Det är vad vi alla kan behöva ibland.

Framförallt när livet känns extra jobbigt.

Och där kommer jag in som en guide till dig.

Det enda jag har som är en sak som tar mycket av mina egna energier är när någon ringer mig på linjen och blir otrevlig när jag berättar vad jag läser av i korten, energierna runt omkring oss ,pendeln vackra rörelser.

Jag förstår och hör din frustration men det gör mig ledsen att bli utskälld och få höra att jag skall fixa allt till rätta.

Universum fungerar inte så och vi måste samarbeta med vänlighet och med respekt för varandra. Jag kan bara ge dig mitt bästa av det som jag kan ge dig och jag är ärlig och en sann vän.

Hade jag haft ett trollspö att vifta bort saker i livet så hade jag varit lycklig men livet fungerar inte så. Jag kan utföra healing och skicka goda energier och ljus men jag kan tyvärr inte lösa ett penga lån men med hjälp av tex pendeln så kan jag få fram ett svar åt dig om du kommer få igenom det elle jag kan inte få din dom upphävd men jag kan guida dig åt rätt håll och se vad din framtid visar. Detta är bara några ex och har inte med en viss person att göra utan bara exempel av vissa frågor du kan behöva hjälp med

Vi behöver vara snälla mot varandra och jag kommer se till att av det jag kan ge dig är hjälp i vardagen , problemlösning, tips och råd, sorg bearbetning, mindfulness, meditation, andnings övningar, dröm tolkningar, eller bara vara en som lyssnar när du känner dig låg eller ensam.

Kärlek , hopp och tro sänder jag till dig och massor av kramar. ❤️

Comments Off on En hjälpande hand!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️