Meditation / Mindfulness/ Healing you

En bra övning :

För att komma ut ur en ond cirkel är att skriva ner ett slutord kring en jobbig händelse du varit , eller är , med om. Det kan hjälpa dig att förstå och se ur ett annat perspektiv.

ÖVNING;

Slut ögonen , andas djupa andetag . Skriv ner händelsen du varit eller är med om. Gör det till en ritual där du tänker att du nu är redo att släppa detta problem. När du skrivit klart tänder du eld på pappret och lägger det på ett eldfast fat. Låt det brinna upp . Var stilla och fokuserad , bestäm dig för att när du bränt upp ditt problem kan det inte störa dig längre . Om du vill kan du upprepa mantrat swaha för dig själv vilket på sanskrit betyder ungefär ” Jag släpper taget om den tyngd jag bär “. Upprepa denna övning så ofta du vill och när du vill. Skriv ner dina tankar efteråt.

Mantra ; jag…släpper…taget…om…den…tyngd…jag…bär…

Comments Off on En bra övning :

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️