Blog

Du vackra människa!

Detta inlägg vill jag tillägna till er alla vackra människor därute.

Till vissa av er har jag fått starka band och ni lyfter också mig som människa .

Ibland så har man turen att träffa på nån i livet som man klickar direkt med. Man har liksom energierna och förståelsen på samma nivå.

Jag är så otroligt tacksam att jag har denna tur att få utveckla mig tillsammans med er och kunna hjälpa just dig så att livet blir lite enklare.

Mina gåvor är mitt liv och jag vill hjälpa och finnas där för alla er som behöver det. Du och jag kan komma långt tillsammans.

Även om du bara vill prata av dig så finns jag där. Jag har inga fördomar och jag ser alla som lika mycket värda oavsett situation och liv.

Jag utför ju healing på distans och jag har alltid dig i tanke som jag vet kan behöva lite xtra stöd av mig även utanför vår telefon relation.

Jag glömmer ingen , jag pratar aldrig med nån annan om vad som sägs till mig , allt är bara mellan dig och mig.

Inga saker är för svåra att prata om hos mig för jag är både erfarenhet och utbildning. Inget är konstigt eller udda. Du kan ställa vilka frågor du vill till mig.

Jag finns här för dig , vackra härliga människa och vän.

Var rädd om dig så länge, tack för att du finns och tack för att du har styrkan och målet att nå dit du vill…

Med kärlek, Magdalena

Comments Off on Du vackra människa!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️