Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Du och jag skall tillsammans utforska drömmens värld!

Det kommer att handla om olika teman ,utforska sina drömmar , lära oss de olika drömbetydelserna. Sen kommer det finnas fallstudier med riktiga människor och deras drömmar.

Sen med min hjälp så kan vi skapa lyckliga drömmar,vackra drömmar ,och hur du kan använda drömmen som ett verktyg för att få svar på dina frågor. Och ge ditt självförtroende en boost.

Jag kommer också föreslå vissa saker för att undvika mardrömmar, fördriva bort dom , ge tips och råd för stoppa sömnlöshet.

Det kommer komma övningar i de flesta inläggen som du själv kan öva på hemma. Som tex hur du skall utforska din drömvärld och hur du skall kunna minnas dom tydligare.

Detta kommer bli en lång men fascinerande väg genom drömmarnas slöja…

Comments Off on Du och jag skall tillsammans utforska drömmens värld!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️