Blog,  Naturens läkande krafter!

Du kan göra egen tvål med naturens gåvor!

Att göra egen tvål är lättare än vad man tror. Och tänk er den härliga känslan man får av att veta att man tillverkat tvålen själv. Väldoftande och ljuvligt. Packa in tvålen i vackert papper eller en vacker gåvo påse och ge bort vid födelsedagar och jul.

Använd din fantasi och börja skapa ❤

Det du behöver är :

Tvålmassa i fast form , finnes i naturellt vitt , sheasmör eller helt klar.

Du behöver en form i silikon, det kan vara en form som du redan har hemma som du tex gör isbitar i , praliner eller en form som är just bara för tvål.

Tvålfärg är nåt du behöver och den finns i tubform.

Doft olja.

Silikon blommor som gör ljuvliga mönster i tvålen.

Ett sk mätglas men det funkar även med en vanlig mugg som du kan värma.

Dekorationer :

Torkade blommor, strössel, guldflakes och andra små ting du kan tänka dig. OBs om du tänkt att tvålen skall användas på kropp eller ansikte då bör tvålen ej ha några dekorationer för då finns det risk att du skadar din hud.

Verktyg :

Kniv och en skärbräda, nånting att röra om massan med, typ en trä grillpinne, eller något annat som ej är ömtåligt. En våg att väga tvålmassan på , tex en matvåg , du behöver en Micro att värma upp massan i eller så använder du ett vattenbad att smälta massan i.

Det finns färdiga kit för att göra egen tvål där allt finnes I som du kan tänkas behöva. ( Dock inte våg och andra verktyg) . De flesta hobbyaffärer säljer både set och enstaka delar son tex tvålmassan. I pakten så finns det själva receptet på hur man gör.

Underbara citron tvålar!

Använd din fantasi och njut , det finns inget som kan stoppa dig. Jag har under flera år gjort jultvålar som jag ger bort i julklappar till vänner och familj. För varje år så blir det en ny doft och nya vackra dekorationer.

❤❤?

Comments Off on Du kan göra egen tvål med naturens gåvor!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️