Blog

Du har väl inte missat min andra blogg

Jag har en till blogg som heter ; andrasidanspegeln.se

Det är en blogg som är åt det mörkare hållet. Jag går in på saker och fenomen som vi ibland enbart tassar runt om av olika anledningar som tex rädsla för det djupaste inom ockultism.

Bloggen är kanske vad man kan kalla som information och nyfikenhetens källa.

Jag är själv en nyfiken person och det har alltid varit en del av mig att fördjupa mig åt andra sidan.

Jag är ju också en person tror på gott och ont , därav har jag dessa 2 bloggar för att du skall få chansen till båda sidor av spegeln.

Det är dock alltid viktigt att bilda sin egen åsikt och få en chans till att möta olika världar.

Jag har under år 2022 ägnat mig att guida dig framåt på den ockulta vägen och snart är den slut skriven och då skall jag utforska vägen ondskans tid.

Du är välkommen att titta in på andrasidanspegeln.se

Med nyfikenhet och information kan vi alltid lära oss bakgrunden till vår värld som den är idag.

Tillsammans kommer vi nå ett högre stadium i vårt medvetande, om du nu vill?

Jag kommer finnas på båda bloggar och som vanligt kan du ju nå mig på telefon.

Schemat denna v har varit lite hoppig och det ber jag om ursäkt för men jag kommer vara inne varje natt från ca 03.30- 05.30.

 

Jag har fått önskemål om nån kvällstid och kommer som sagt att vara inne då ❤️.

Jag vill också betona min glädje över dig som jag lärt känna genom våra samtal. Ni alla har en plats i mitt hjärta och du gör mig tacksam och ödmjuk att du lättar ditt hjärta för mig och att du känner dig trygg med att jag kan hjälpa dig.

Kramar och var rädd om dig ,mina tankar finns på dig ❤️.

Comments Off on Du har väl inte missat min andra blogg

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️