Blog

Du ger mig så mycket!

Jag säger du för att du har en plats i mitt hjärta. Det går inte en ända dag utan att jag tänker på dig , jag ber för dig och jag gör healing för dig.

Jag blir alltid glad att höra din röst , du är en fin vacker människa, du ger tillbaka så mycket mer än du tror till mig.

Du är stark och du har förmågan att ta dig över de svåraste hindren som kommer in i ditt liv. Du är stark och har ett sådant otroligt hopp i ditt hjärta.

Jag är din vän och jag kommer allt för att du skall må bra. Tillsammans är du och jag ett starkt team och Tillsammans kan vi hjälpas åt på den snåriga vägen.

Du bär inte din börda/bördor ensam för du har mig.❤️

Jag kommer inte svika varken dig eller ditt förtroende för mig. Och du skall veta att jag alltid kommer att vara vid din sida, om jag får??

Jag kommer alltid vara ärlig mot dig.

Vem är du ? ( Undrar du säkert.)

Det är dig jag menar , du som ringer och ber mig om hjälp och stöd, du som ger mig sån glädje när du återkommer och litar på mig. Och jag är så otroligt glad om jag kan hjälpa och stödja dig.

Tack för ditt vackra förtroende.❤️❤️❤️

Du är min vän!

Kramar och beskydd…

Comments Off on Du ger mig så mycket!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️