Blog

Du är starkare än vad du tror!

När livet har blivit ett inferno av kaos och negativa energier. En separation, om du förlorat ditt jobb , om du känner dig otrygg på din arbetsplats eller i hemmet , om dina barn mår dåligt eller befinner sig i ett kaos.

Då är det lätt att tappa fokus och styrka. Sorgen gör dig utmattad och du känner att allt hopp är borta.

Du skall inte ge upp!

Du är starkare än vad du tror!

Det kommer att ljusna för dig och du kommer finna lugn igen. Vägen dit kan kännas lång och onåbar men i varje mörk tunnel så hittar vi ljuset.

Ett litet ljus kan tänkas men ändå ett ljus…

Gud och änglarna ger dig det du orkar bära och med dess hjälp så kan du ledas framåt.

Du kanske känner att livet är eller har varit orättvist och du tappar fotfästet. Men du kommer att klara dig ur det och det leder dig till nya erfarenheter, nya tankar , nya livsmål och ny kärlek för livet.

Tänk positivt och försök hitta små ljusglimtar som finns runt omkring dig.

Jag finner mitt lugn i naturen och jag finner lugn om natten eller tidig morgon när jag ser stjärnorna och månens ljus. Eller när solen precis går upp och himlen frodas i olika färger.

Som en kär vän sa till mig idag: omfamna livet och lev det bästa du kan leva.

Även jag har ju mina perioder av ledsamhet men jag vet också att jag är en överlevare och jag är tacksam för de guldkorn som livet ändå gett mig.

Tillsammans är vi starka , du och jag ❤️…

Comments Off on Du är starkare än vad du tror!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️