Meditation / Mindfulness/ Healing you

Droppar av stillhet- samla djupandnings minuter!

När du har övat upp din andning kan du stanna upp en gång i timmen för att komma till ro , blunda och djupandas. I slutet på dagen har du kanske samlat ihop en hel kvart med djupandnings minuter – jag kallar dom droppar av stillhet .

ÖVNING;

Reflektera över hur värdefulla dessa minuter är. Skriv ner de tankar som kommer när du djupandas , dessa värdefulla ord kan bli inspiration för dig. Reflektera även över hur dina dagliga droppar av stillhet påverkar dig ?

Hur sover du?

För att somna bättre och för att få en lugnare sömn kan du andas djupa lugna andetag när du går och lägger dig. Om du vaknar på natten kan du göra samma övning istället för att ligga och vrida dig i sängen.

ÖVNING ;

Gör andnings träning i en vecka vid läggdags och skriv ner varje morgon hur du har sovit och vad du har drömt?

Mantra; jag … släpper… slappnar… av …och… vilar… stilla …för… att… ta… emot…naturens …helande …kraft…

Om man tänker ; på ordet “andetag ” är det via andetaget vi kan komma i kontakt med vår ande. Vi kan lätt läsa av hur vi mår genom att uppmärksamma vår andning. Genom att bli mer uppmärksam på ditt andetag öppnar du upp den inre skattkista som innehåller din sanning , din medfödda rikedom.

ÖVNING;

Iaktta hur du andas i olika tillstånd under en dag och skriv ner ;

Mantra ; bron … mellan… hjärtat… och… sinnet …är … mitt…andetag…

Comments Off on Droppar av stillhet- samla djupandnings minuter!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️