Blog,  Drömtydning

Drömtydning!

Drömtydning av dina drömmar är ett bra och enkelt verktyg för dig att uppnå viss förståelse för saker i livet.

Vissa drömmar är otäcka och allvarliga , panikartade och ångestfulla medans andra sköna mysiga drömmar.

Att vi drömmer är inte så konstigt eftersom då vår hjärna bearbetar saker som hänt , saker som du varit med om , ja helt enkelt din dag. Denna bearbetning sker när du somnat.

Vi som har känslighet för sann drömmar brukar få sk varsel i våra drömmar där något visar sig vara påväg att ske eller det som komma skall.

För att tyda just din dröm så behöver du faktiskt bara dig själv som verktyg. Om du vaknar efter drömmen så försök att fokusera på alla detaljer och skriv direkt ner dessa detaljer i en skrivbok eller på ett kollegieblock.

Jag arbetar lite mer avancerat som att jag använder mina energier och ett drömlexikon.

Men det du bör veta är att vi bara drömmer faktiskt från ca 5 min – 20 min varje natt , i taget och sedan 3 – 5 olika tillfällen under en normal nattsömn.

För att du skall tyda din dröm så är det bra att lägga fokus på hur drömmen fått dig att känna ,var det en känsla av glädje, trygghet ,kärlek, panik, ångest , ilska eller stress och ensamhet?

Skriv ner dina känslor och tankar.

De vanligaste drömmarna är : sex , otrohet, en dröm i en dröm , nakenhet bland andra , döden , att bli jagad, att falla , att tappa tänderna, katastrofer , graviditet och ormar.

Nästa inlägg skall jag beskriva lite mer tydligt vad ovan nämnda drömmar betyder…

Comments Off on Drömtydning!

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️