Blog,  Drömtydning

Drömtydning fortsättning;

Drömmar om sex ; I dessa drömmar så saknas det ofta ramar och regler för vår sexuella upplevelse.

Drömmen står för starka känslor av närhet men kan också tolkas att du behöver förenas med dig själv I olika situationer och sidor.

Om din partner är väldigt framträdande så kan det betyda att du behöver lägga energi på hens olika sidor och egenskaper. Dessa egenskaper kan vara av betydelse för din egna utveckling.

Drömmar om otrohet; dessa drömmar kan indikera på att du är osäker i din relation , att du känner en viss oro.

Men oftast handlar det om dig själv, ta en funderare på om du är ärlig mot dig själv och dina känslor , om du följt din egna kompass eller om du lagt ner dina behov för någon annan.

I drömmen om att du själv är otrogen så kan det betyda att du kanske är rädd för att göra något mot din partner , att du kommer att såra den du älskar.

Drömmer du om svartsjuka så kan det tolkas som att du har en inre känsla av otillräcklighet.

Nästa gång fortsättning…på din drömmar….

Comments Off on Drömtydning fortsättning;

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️