Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Drömskola!

Jag tänkte skriva lite om drömmar en sk drömskola, så att du kan tolka dina drömmar.

Våra drömmar är nyckeln till vårt inre liv och våra inre världar, drömmarna är våra verktyg för att kunna hantera vårt vardagliga liv.

Vi alla drömmer även om vi kanske inte minns vad vi drömt. I drömmens värld kan vi utforska fantastiska platser ,möta de som vi älskat som gått bort , möta nya vänner både i kärlek och i andra relationer och finna ett samtal med din skyddsängel.

Drömmarna visar nya mål och nya möjligheter och kan ge oss råd och lösningar på problem som vi tänker på under vaken tid.

Samtidigt så kan drömmarna vara en varning på vad som komma skall , opålitliga människor och andra faror.

Vi kan ta ett tex på en fallstudie:

Eva som är i 30-års åldern , jobbar mycket och har ett hektiskt liv , hon har inte bara sitt företag som tillverkar träleksaker utan hon har hand om hem , barn och man. I sin dröm så försöker Eva ta sig till flygplatsen för att hinna med ett plan , en viktig resa till en leksaksmässa.

I drömmen så går bilen sönder, hon försöker ringa efter hjälp med sin mobil men misslyckas med att slå rätt nr. I drömmen så förstår Eva att hon kommer missa sitt flyg. Och när hon öppnar sin väska så är passet inte där.

Denna mardröm som Eva upplever är ett skol exempel på våra mardrömmar, det är vårt undermedvetna som skapar katastrof scenario och det undermedvetna sätt att tala om för oss att ta det lugnare.

Om du missar ditt flyg ,buss eller tåg , eller om din bil går i sönder, eller att ditt pass och nycklar är borta ,eller din väska är glömd det är symbolen för att vi förlorar kontrollen över vårt vakna liv.

Många av oss har mycket runt omkring oss ,och 24 tim kanske inte räcker ,men vi har inga mer timmar på ett dygn. Det du kan göra är att ta små Micro pauser och dra ner på de aktiviteter som inte är mer än de allra nödvändigaste.

Sätt dig i lugn och ro ock skriv ner klockslag och platser som du inte kan hoppa över ,gör en anpassning runt detta och släpp ångesten och bestäm dig för att detta är det du skall göra för att orka.

Och glöm absolut inte dig själv och din hälsa i din nya anpassning. För att dina barn skall må bra så måste deras mamma eller pappa må bra.

Så även om drömmen är en mardröm så är den en hjälp på vägen för att du skall må bättre och då kan din ångestdröm leda till något positivt.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️