Blog,  Drömmar och drömskola,  Drömtydning

Drömdagbok!

Är nästan ett måste om du vill fortsätta ditt arbete med dina drömmar.

Du behöver inte köpa nån dyr dagbok eller liknande, det räcker med ett vanligt kollegieblock eller anteckningsblock. Men visst är det fint med en finare bok att skriva i? ?

Du kan tom skapa en separat del där du skriver ner dina personliga drömtolkningar från A till Ö.

Ca en gång i veckan kan du behöva uppdatera dina drömsymboler i alfabetisk ordning , helt enkelt för att det skall bli lättare när du går igenom din lista. Använd en dator eller platta eller din mobil och skapa dröm dokument för all enkelhet.

Jag kommer att I senare inlägg ge dig en lista på olika drömbetydelser.

Vissa av dina drömsymboler kommer ha en speciell innebörd för dig och följa ett återkommande mönster och vid viktiga tidpunkter i ditt liv.

Som tex kan en vacker fjäril i din dröm peka på att du är redo för ett nytt skede i ditt liv ,men det kan även tyda på likt en sommarfjäril att du bör njuta av alla ögonblick av lycka istället för att kräva in eviga löften eller att du skall bekymra dig för din morgondag.

I och med detta exempel så kan du när du drömmer om en fjäril , så anteckna detta i din drömdagbok medans du också antecknar vad som pågår i ditt liv när denna dröm dröms , skriv ner känslan av vad du kände när du drömde om denna fjäril.

Om du gör detta och för varje gång senare när du drömmer om fjärilar så vet du vad drömmarna betyder och det kommer att leda dig på vägen. Och hjälper dig att förstå vad ditt sinne försöker säga dig.

Du kan också köpa eller göra en dröm fångare att sätta upp i ditt sovrum ovan sängen eller i fönstret, drömfångaren skyddar dig från mardrömmar.

Du kan också sätta upp ett nät och hänga kristaller i det ovan din säng eller ovan ditt/dina barns sängar.

Enligt sägen så om du gör detta så kan du få uppleva de goda drömmar som Gammelmor spindel sänder till dig. Moder måne kommer också följa din dag och omvandla dagens sorger och beskymmer och besvikelser till morgonens dagg.

Jag har arbetat som medium i många år. Mina förmågor och krafter har gått i arv I generationer. Historia är också något som jag är facinerad av , vetskapen om vår existens och hur vi fungerar i balans med universum är unikt och intressant. Med tarotkort , samarbete med änglarna , beskydd, besvärjelser, magi kan jag hjälpa dig vidare på livets väg. Jag är din guide och med min kärlek , trygghet och mina förmågor så finns jag här för dig. Jag är din vän i mörkret och jag är din vän i ljuset. Tillsammans så är vi ett. ❤️